Wat vind jij belangrijk binnen de nieuwe CAO Sportverenigingen?

Netwerk in de Sport zet zich als werkgeversorganisatie al heel veel jaren in voor het mogelijk maken van goed werkgeverschap voor iedere lokale amateur sportorganisatie in Nederland. Wij sluiten hierom o.a. al sinds 2003 de CAO Sportverenigingen met FNV Sport & Bewegen.  

We vinden het belangrijk dat de CAO de elementen bevat die voor alle sportverenigingen met professionals in dienst van waarde zijn, waardoor het aantrekken van betaald kader mogelijk blijft én het werkveld aantrekkelijk blijft voor professionals.

Om deze wensen en behoeften in de gesprekken rondom de nieuwe CAO Sportverenigingen mee te nemen, horen wij graag van (de besturen van) de sportverenigingen. We hebben hiervoor een korte online vragenlijst (max. 10 minuten) opgesteld.

Ben jij dus bestuurder bij een sportvereniging en heb jij betaald kader, denk bijvoorbeeld aan een trainer of horecapersoneel? Dan horen wij heel graag van jou!

De vragenlijst is tot en met dinsdag 18 juni 2024 a.s. in te vullen via onderstaande knop. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact met ons op.